Prejeli smo nagrado za najboljšo spletno stran

Prejeli smo nagrado za najboljšo spletno stran

25.09.2020

"Čista zmaga. Lep pregleden, zračen projekt", je ena izmed obrazložitev strokovne komisije WEBSI spletnih pravakov, za podelitev 1. mesta v kategoriji za najboljše spletno mesto naši spletni platformi. 

Spletna stran je zasnovana tako, da preko grafičnih elementov, animacij in videoposnetkov predstavi unikatno zgodbo našega studija. Želeli smo zagotoviti jasen pregled nad našim delom, od animiranih filmov, igranih filmov ter korporativnih oglasov ter produktnih videov. Pod skrbnim očesom vodje projekta Polone Kumelj in projektnih partnerjev Spletne postaje, je nastala čudovita spletna stran, ki povzema vizijo in duh ekipe. 

Veseli smo, da je bilo naše delo opaženo, je dokaz, da smo na pravi poti ter nam služi v motivacijo, da še naprej ustvarjamo zanimive zgodbe. Danes nazdravljamo s šampanjcem :) Čin! 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.