Miniserija Muri prejela dve stanovski nagradi DSAF 2020

Miniserija Muri prejela dve stanovski nagradi DSAF 2020

04.11.2020

Včeraj je preko spletnih medijev potekala podelitev stanovskih nagrad Društva slovenskega animiranega filma, kjer je četrta epizoda miniserije Muri - Tekma prejela dve nagradi; nagrado za najboljšo režijo Jernej Žmitek in nagrada za najboljšo tehniko animacije Matic Perčič. 

Zelo smo ponosni na našo ekipo za ves trud in talent, ki ga vlaga v kvalitetne animacije za otroke. Največja nagrada pa bo za nas vedno pohvala od našega mladega občinstva, ki nas s svojim smehom in dobro voljo vedno znova motivirajo za še nove in boljše epizode dogodivščin mačka Murija. 

Zahvalili bi se radi celotni naši ekipi, sofinancerjem Slovenskemu filmskemu centru in direktorici Nataši Bučar, koproducentom RTV Slovenija in Martini Peštaj, našim tujim koproducentom produkciji Eallin in producentu Martinu Hovorka, studiu 001 in Juliju Zorniku, glasbenikom Jerko Novak, Lado Jakša, Tone Stojko in Neci Falk, vsem čudovitim igralcem, ki so vdahnili življenje našim likom in nenazadnje pisatelju Kajetanu Koviču, za navdih. 

Hvala vsem in trudili se bomo, da navdušujemo še naprej! 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.