Invida je polnoletna

Invida je polnoletna

06.07.2022

Praznujemo izjemnih 18 let in se spominjamo vseh projektov, ki so nas oblikovali v enega največjih animacijskih in produkcijskih studiev v Sloveniji.

Od leta 2004 se posvečamo produkciji animiranih in snemanih videov komercialne narave ter z razvojem in izvedbo avtorskih animiranih filmov in serij. V tem času je naša ekipa izvedla že preko 3.500 projektov in predstavila več nagrajenih lastnih animiranih kratkih filmov (Cipercoper, Podlasica, Wanted, Mišja hiša) in animiranih miniserij (Maček Muri, Tako zraste) ter dokumentarnih filmov (Tehnika ljudstvu, Potop v piramido, Najgloblji Zemljan v kopalkah). Specializirali smo se za 2D in 3D karakterno animacijo, pri kateri poleg uveljavljene programske opreme uporabljamo tudi najnaprednejšo tehnologijo Unreal Engine (Epic - Fortnite), kar nam omogoča izvedbo izredno zanimivih in raznolikih projektov, ki nam jih zaupajo naši naročniki.

Tokratno obletnico bomo obeležili s selitvijo v nove poslovne prostore, pred dopolnitvijo okroglih 20 let pa bomo predstavili tudi nove dele animiranih serij 'Maček Muri" in 'Tako zraste', kratka animirana filma 'Pojoči grad' in 'Dekle, ki se ni balo medvedov', celovečerni dokumentarni film o glasbeniku Zoranu Predinu 'Praslovan' ter dokumentarno serijo 'Zgodbe s prepiha'.

A to je le del prihajajočih dogodivščin, ki nas bodo popeljale v tretje desetletje delovanja, zato se srčno veselimo vseh novih skupnih zgodb.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.