Preko 7,8 milijona ogledov glasbenega spota

Preko 7,8 milijona ogledov glasbenega spota

27.09.2022

Interaktivna animirana junakinja Talking Angela je na YouTube predstavila videospot za svojo pesem Shine Together in samo v nekaj dneh presegla pet milijonov ogledov, kmalu pa število ogledov preseglo že 8 milijonov.
Dosežka se veselimo tudi v studiu Invida, saj že vrsto let sodelujemo s podjetjem Outfit7 in smo tokrat poskrbeli za celotno animacijo/izvedbo spota.
Omenjeni video je rezultat 6-mesečnega dela, saj so razvoj ideje, izdelava treh okolij (stanovanja, parka in plesnega studia) ter prikaz posebne plesne koreografije zahtevali veliko predpriprav za uspešno izvedbo projekta.
Animacija je ponovno nastala s pomočjo programske opreme Unreal Engine, ki uporabnikom ponuja nove priložnosti in svobodo za kreativno nadgradnjo projektov.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.