Fortissimo - glasbeni projekt v sklopu Ustvarjane Evrope

Fortissimo - glasbeni projekt v sklopu Ustvarjane Evrope

27.03.2023

S tridnevnim srečanjem na Dunaju se je začelo naše sodelovanje pri projektu Ustvarjalne Evrope.

Sodelujemo pri razvoju vznemirljivega novega digitalnega izobraževalnega projekta Fortissimo, katerega cilj je poučevanje otrok o klasični glasbi.
Naša ekipa bo odgovorna za zagotavljanje animacije in 360-stopinjskih video posnetkov, ki bodo izboljšali poglobljeno izkušnjo otrokom prijaznega 360-stopinjskega poslušanja VR.

Fortissimo je vrhunsko interaktivno digitalno orodje, ki združuje resne igralne tehnike z glasbeno zgodovino, pismenostjo in kognicijo, da ustvari zanimivo in zabavno učno izkušnjo. Na voljo bo v 11 evropskih jezikih in bo namenjena otrokom od 6 do 7 let. Projekt je podprt s strani Ustvarjalne Evrope in bo dostopen prek ministrstev za izobraževanje, šolskih institucij, orkestrov in opernih hiš.

Ponosni smo, da skupaj s 23 partnerji uresničujemo ta inovativni projekt in da smo del pobude, ki si prizadeva povečati intelektualne sposobnosti na sproščen in prijeten način.
Fortissimo predstavlja prvi tovrstni izobraževalni projekt in verjamemo, da ima potencial, da spremeni način učenja otrok o glasbi.

Utrinke s srečanja na Dunaju si lahko ogledate na projektni Facebook strani.



EU co-funded logo

Financirano s strani Evropske unije. Izražena stališča in mnenja so zgolj stališča in mnenja avtorja(-ev) in ni nujno, da odražajo stališča in mnenja Evropske unije ali Evropske izvajalske agencije za izobraževanje in kulturo (EACEA). Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti EACEA.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.