Ponovno srečanje partnerjev projekta Fortissimo zaznamovalo leto uspešnega dela

Ponovno srečanje partnerjev projekta Fortissimo zaznamovalo leto uspešnega dela

09.05.2024

V prelepem poljskem mestu Poznan je potekalo ponovno srečanje vseh partnerjev dvoletnega projekta Ustvarjalne Evrope, Fortissimo. Delovni sestanek je obeležil že dobro leto dni dela na projektu, ki bo svoj epilog dočakal februarja prihodnje leto.

Z veseljem sodelujemo pri razvoju vznemirljivega novega digitalnega izobraževalnega projekta, katerega glavni cilj je otrokom približati svet klasične glasbe. Naša naloga je zagotavljanje animacij in 360-stopinjskih video posnetkov, ki bodo otrokom omogočili poglobljeno izkušnjo VR poslušanja, prilagojeno njihovim potrebam.

Fortissimo je zasnovan kot vrhunsko interaktivno digitalno orodje, ki vključuje elemente resnih iger, glasbeno zgodovino, pismenost in kognicijo, da bi ustvaril privlačno in zabavno učno izkušnjo. Projekt, ki ga podpira Ustvarjalna Evropa, bo v enajstih jezikih dostopen tudi preko ministrstev za izobraževanje, šolskih institucij, orkestrov in opernih hiš.

Skupaj s 23 partnerji iz različnih držav smo del te inovativne iniciative, ki stremi k izboljšanju intelektualnih sposobnosti otrok na sproščen in zabaven način. Fortissimo predstavlja prvi tovrstni izobraževalni projekt in verjamemo, da bomo z zanimivim in atraktivnim celostnim pristopom prenovili način, kako se otroci učijo o glasbi.

 Nekaj utrinkov s srečanja si lahko ogledate v foto albumu.

EU co-funded logo

Financirano s strani Evropske unije. Izražena stališča in mnenja so zgolj stališča in mnenja avtorja(-ev) in ni nujno, da odražajo stališča in mnenja Evropske unije ali Evropske izvajalske agencije za izobraževanje in kulturo (EACEA). Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti EACEA.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.