European Digital Education Accelerator je podprl projekt Fortissimo

European Digital Education Accelerator je podprl projekt Fortissimo

09.05.2024

Projekt Fortissimo je pridobil pomembno podporo s strani European Digital Education Accelerator. Institucija bo igrala ključno vlogo pri testiranju naše celostne storitve, namenjene glasbeni vzgoji v osnovnih šolah.

European Digital Education Accelerator logo

Fortissimo je dvoletni mednarodni podvig, ki ga v sklopu programa Ustvarjanla Evropa (Creative Europe) razvijamo skupaj s 23 partnerji iz 14 različnih držav. Naš cilj je oblikovati inovativne in zabavne pristope k poučevanju glasbe, ki bodo mladim uporabnikom omogočili kreativen in interaktiven način učenja.

Začetek testiranja storitve z mladimi uporabniki predstavlja pomemben mejnik pri razvoju projekta in se zato veselimo prvih odzivov. S podporo European Digital Education Accelerator bomo lahko zagotovili, da je naša storitev ne le pedagoško učinkovita, ampak tudi tehnično dovršena in prilagojena potrebam sodobnih šolskih okolij.

 

 

EU co-funded logo

Financirano s strani Evropske unije. Izražena stališča in mnenja so zgolj stališča in mnenja avtorja(-ev) in ni nujno, da odražajo stališča in mnenja Evropske unije ali Evropske izvajalske agencije za izobraževanje in kulturo (EACEA). Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti EACEA.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.