Zeleni Pingvin Iskraemeco

<strong>Zeleni Pingvin</strong> Iskraemeco

Stanje zaloge: na voljo

Tip: Video animacija
Nivo zahtevnosti: Nivo 3
 

Zeleni pingvin oz. Green penguin je rešitev za pametna mesta, ki pomaga aktivirati prebivalce k soustvarjanju prihodnosti z nizkim ogljičnim odtisom.

Ker je velikokrat vzrok težav pri varovanju okolja zgolj pomankanje informacij in, morda na dolgi rok premalo motivacije, so se v podjetju Iskraemeco lotili rešitve - razvijajo platformo, ki bo reševala vse te izzive: na enem mestu bodo zbrane mnoge informacije in nasveti o trajnostnem vedenju, ter izzivi oz. naloge, s katerimi spodbujamo trajnostno vedenje in pomagamo k čistejšemu okolju - vpliv posameznika pa bo izražen tudi vizualno, npr. s številom ohranjenih dreves zaradi zmanjšane porabe energije.

K projektu smo pristopili kot partnersko podjetje in v letu 2021 že razvili:
- podobo Zelenega pingvina
- objavljeno video vsebino, ki je nastala z uporabo Unreal engine (3D) in cut out animacije (2D)

Projekt nam je zelo všeč. Ideja je izvrstna, prav tako ekipa, ki idejo razvija. Po najboljših močeh svetujemo in ustvarjamo video vsebino, ki podpira komunikacijo podjetja in prižiga interes, kjer se pojavi.

Kreativna ekipa:
Svetovanje pri scenariju, copy, storyboard: Polona Kumelj
Animacija, montaža: Jernej Žmitek
Grafična podoba: Tilen Javornik
Vodja projekta: Polona Kumelj

Invida, 2021

 
 
 

vas zanima več? PIŠITE NAM

kontaktbg
 

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.
Polja označena z * so obvezna!

    1. Invida d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.