Video ANIMACIJA

Miki Miška, Bojan, Krtek, Shrek … imena animiranih junakov v trenutku povežemo z njihovim videzom. Enako lahko naredimo tudi z vašim podjetjem, projektom ali izdelkom.

Video animacija omogoča, da vašo zgodbo prikažemo z izbrano vizualno grafično zasnovo ali ilustracijo. Rezultat video animacije je popolnoma nadzorovana podoba, ki še bolj unikatno prikaže vašo zgodbo. Bolj ko smo vizualno impresivni in dinamični v animaciji, lažje si bo gledalec zapomnil podobo in jo povezal z vami. 
Video animacija je izjemno prilagodljiva, zato ni primerna zgolj za nagovarjanje mlajše publike, temveč tudi za korporativno komuniciranje ali TV oglaševanje za starejšo ciljno skupino.

Ključ je v izvedbi in to nam lahko zaupate.  

Pišite nam

 
 
 

Razlagalni video

Na pregleden in enostaven način vam pomagamo povedati bistvo. Izpostavimo ključne rešitve in nasvete tako, da jih gledalec razume. Za uporabnika ima tak video največjo vrednost.

Predlagamo stil:

 • animirana infografika
 • 2D video animacija
 
 
 

Produktni video

Produktni animiran video prikazuje prednosti uporabe vašega produkta ali storitve na ilustrativen način, dobesedno. Za mnogo produktov je vse lastnosti in možnosti uporabe veliko lažje prikazati z grafiko.

Predlagamo stil:

 • animirana infografika
 • 2D ali 3D animacija 
 • motion graphics
 
 
 

Promocijski video

Če bi želeli personalizirati svojo blagovno znamko, kakšen videz bi ji določili? Pri teh odločitvah vam pomagamo in v promocijski animiran video vpeljemo še vašo zgodbo.

Predlagamo stil:

 • 2D ali 3D video animacija
 
 
 

Izobraževalni video

Video animacija je zelo priljubljena pri izobraževalnih in e-learning vsebinah. Predavanje lahko hitro naredimo še bolj zanimivo in uporabno saj si ljudje vizualne vsebine hitreje zapomnijo.

Predlagamo stil:

 • animirana infografika
 
 
 

Interaktivne vsebine

Na sejmih se predstavite na zabaven in interaktiven način. Razvijamo zabavne in poučne vsebine, ki bodo privabile obiskovalce in vam pomagale predstaviti vašo ponudbo.

Predlagamo stil:

 
 
 

Animacija za igre in aplikacije - gaming

Ključ je v podrobnostih. Sploh pri animacijah v mobilnih igrah. Morda se ne zdijo pomembne, a pogosto so ključ do dobrega vtisa in uspešne igre.

 
 
 

najpogostejši primeri uporabe

Video animacija je izredno hvaležna oblika pripovedovanja zgodb "storytellinga". Vizualno je lahko zelo preprosta, sveža in "clean", ali pa na nivoju risanke. Popolnoma prilagodljiva vaši zgodbi, sporočilu in tipu videa, ki ga potrebujete za izvedbo svoje komunikacijske strategije.

 
 
 

KAKO DO VAŠEvideo animacije?

Zaupate nam lahko razvoj celotnega kreativnega koncepta!

Zgodbo, scenarij in grafično zasnovo, razvoj likov, ozadij in ostalih grafičnih elementov.
Za animacijo pa lahko pripravimo tudi vaše obstoječe grafike.

Oblikovali smo produkcijski proces, ki temelji na vnaprej zastavljenih rokih in ciljih ter sprotnem obveščanju o statusu projekta.

 
 •  

  1. korak

  Skupaj določimo vsebino, cilje in rok oddaje

   
 •  

  2. korak

  Na naši strani stečejo štirje procesi:

  • 1 Priprava scenarija (3-7 dni, scenarist pripravi besedilo za naracijo in opise dogajanja). 
  • 2 Storyboard/animatik - po potrebi (2 - 5 dni, kadriranje posameznih scen)
  • 3 Grafična zasnova in priprava grafik (do 10 dni, priprava grafične podobe: liki, ozadja, ostali elementi)
  • 4 Animacija in zvok (10 dni oz. odvisno od projekta, animacija grafik, kompoziting in obdelava zvoka)
   
 •  

  3. korak

  Predvidena sta po dva kroga revizije na vsak korak

   
 •  

  4. korak

  Končni export v želenem formatu

   
 •  

  Sproti vas obveščamo o statusu projekta. Končne eksporte in ves material hranimo vsaj 5 let. Vaš video kot referenco objavimo na naši spletni strani. Veseli smo tudi vaše izjave ob zaključku projekta.

  Pišite nam

   
 
 
 
 

Kakšen je ČAS IZVEDBE

Projekti video animacije so različni, zato se razlikuje tudi čas izvedbe.

Animirane vsebine so lahko poučne in namenjene otrokom, zato je njihova produkcija zahtevnejša in bolj kompleksna, saj zahteva več dramaturških prijemov in poznavanje specifik ciljne publike. Razlagalni videi in videi promocijske narave pa so običajno krajši, z izbiro preprostejšega grafičnega stila in manj zahtevne izdelava lahko čas za pripravo teh vsebin dodatno skrajšamo. 

V portfoliju z realiziranimi projekti smo projektom označili nivoje. Če imate glede produkcije animiranih vsebin še kakšna vprašanja, bomo z veseljem odgovorili nanje.

Pišite nam

Za 60 sekund animacije potrebujemo:

sq

 
 •  

  Nivo 1:

  Od 1 - 2 tedna za PREPROSTE projekte
   
 •  

  Nivo 2:

  3 - 5 tednov za OSNOVNE projekte
   
 •  

  Nivo 3

  5 - 8 tednov za ZAHTEVNE projekte
   
 
 
 
 

vas zanima več? PIŠITE NAM

kontaktbg
 

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.
Polja označena z * so obvezna!

  1. Invida d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.