Video PRODUKCIJA

Vi želite zgodbo, ki pritegne, lepe kadre, dinamično montažo in izbrano glasbo …
Mi pa vedno poskrbimo za najboljše. 

Video produkcija kreativen in tehničen proces, ki vključuje delo več ljudi in zato kar nekaj prilagajanja. Ko se za pomoč obrnete na nas, pa video produkcija vašega novega videa postane še zanimiv in zabaven projekt v dobri družbi.
Za nami so večletne izkušnje produkcije TV oglasov, korporativnih in predstavitvenih filmov ter raznovrstnih spletnih vsebin, zato bomo poskrbeli, da bo vaš projekt nastajal po vaših željah in načrtih, končni izdelek pa bo profesionalen in na najvišjem nivoju. 

Pišite nam

 
 
 

KAKO DO svojega videa?

Prepustite se izkušeni ekipi!

Prevzamemo lahko vso organizacijo pred snemanjem, koordinacijo in izvedbo snemanja ter končno montažo in postprodukcijo slike (barvno korekcijo, animacijo grafik, trackanje, dodajanje drugih efektov, ipd.).

Z večletnimi izkušnjami vam lahko svetujemo pri odločitvah glede stila, posameznih kadrov, dolžine, … Vedno smo vam na voljo za vprašanja in vaše skrbi.

 
 •  

  1. korak

  Skupaj določimo vsebino, cilje in rok oddaje

   
 •  

  2. korak

  Uskladimo sporočilo (scenarij), namen in format videa (dolžina, besedilo, zvok, vrsta in količina exportov)

   
 •  

  3. korak

  Izvedemo snemanje. Radi vidimo, da ste takrat z nami.

   
 •  

  4. korak

  Poskrbimo za montažo in postprodukcijo zvoka in slike. Predvideni sta dve reviziji montaže, grafik in besedila.

   
 •  

  5. korak

  Izročimo vam končni export :) 

   
 •  

   
 
 
 
 

Dok. film, igrani film, video spot

Pridružimo se vam lahko že v fazi razvijanja ideje in vsebine, lahko pa vam nudimo sodelovanje le na posameznih stopnjah - scenarij, snemanje, montaža, post-produkcija, grafična oprema filma.

 
 
 

Televizijski oglas

V komunikacijo se že v pred-produkcijski fazi vključi izbrani režiser, pričnejo se tudi ostale aktivnosti (izbor moodboarda, casting, iskanje lokacije). Produkcija TV oglasov je običajno hektična, ker se vedno zelo mudi. Ne skrbite - tega smo vajeni in imamo stvari pod nadzorom.

 
 
 

Spletni video oglas

Produkcija je v rokah usklajene ekipe, saj je potrebno hitro in odzivno delo in komunikacija. Najprej uskladimo osnovne elemente (cast, mood), režiser z vami uskladi končno izvedbo zgodbe. Potem pa hitro v akcijo.

 
 
 

Korporativni, promocijski in produktni video

Scenarij prevzame notranja ekipa studia. Pomagamo vam pri razvoju zgodbe in na podlagi vašega briefa in obstoječih MKT materialov izluščimo glavna sporočila. Po potrditvi storyboarda določimo dolžino in datum snemanja.

 
 
 

Najpogostejši Tipi video vsebin

Video produkcija je ena od možnih izvedb za realizacijo najbolj priljubljene oblike medijske vsebine - videa. Uporabimo jo takrat, kadar želimo z realno sliko povedati svoje sporočilo - pa naj si gre za TV oglas, YT video, predstavitev podjetja, posnetek dogodka, video spot ali film. Slika pove več kot 1.000 besed. Naj bo kvalitetna. 

 
 
 

Postprodukcija

 • 1. Dvojno kopiranje vseh materialov

 • 2. Montaža posnetkov (edit)

 • 3. Dodajanje glasbene podlage

 • 4. Snemanje VO + končni zvočni mix

 • 5. Barvna korekcija

 • 6. Končni export

Ves posnet ali grafično ustvarjen material in končne eksporte za vas hranimo vsaj 5 let. 
Vaš video kot referenco objavimo na naši spletni strani. Veseli smo tudi vaše izjave ob zaključku projekta.


1

 
 
 

vas zanima več? PIŠITE NAM

kontaktbg
 

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.
Polja označena z * so obvezna!

  1. Invida d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.