DOBRODOŠLI na prenovljeni spletni strani!

DOBRODOŠLI na prenovljeni spletni strani!

21.10.2019

Pozdravljeni na prenovljeni spletni strani produkcijsko-animacijskega studia Invida!

Spletno stran smo prenovili, ker vam želimo olajšati pregled naših projektov in vam olajšati stik z nami.
Na podstrani REFERENCE, vas čakajo projekti video animacije - torej, 2D animirani promocijski videi, animirana infografika, motion graphic in drugi projekti 2D in 3D animacije, ter video produkcije - oglasni TV spoti, korporativni in promocijski filmi ter spletni videi. Vsebine lahko filtrirate po filtrih video produkcija, video animacija in interaktivne vsebine, in si tako olajšate pregledovanje relevantnih projektov. Vsaki referenci smo tudi določili 4 podobne projekte, da vam relevantno iskanje še dodatno poenostavimo.

Na podstraneh video produkcija in video animacija smo vam podrobneje predstavili produkcijski proces in tipe produktov, ki jih običajno realiziramo. Za vsa dodatna vprašanja, smo vam na voljo prek kontaktnega obrazca.

Na podstrani Risanke&Filmi pa vam predstavljamo naše avtorske projekte - smo namreč največji animacijski studio v Sloveniji, ki se ukvarja z računalniško 2D in 3D animacijo. Med našimi najbolj prepoznavnimi projekti do sedaj so Miniserija Muri o vsem poznanem Mačku Muriju, kratki animirani filmi Cipercoper in Podlasica, ter naš prvi 3D animiran film v kombinaciji z realnimi posnetki - Palčica. Za svoje avtorske filme smo prejeli že 4 nagrade. Filme so distribuiramo po festivalih po celem svetu.

Predstavljamo vam tudi projekte, ki jih trenutno razvijamo in delamo na tem, da jih čim prej predstavimo tudi gledalcem v kinih, TV programih ali spletnih VOD platformah.

Na strani O nas vas čaka nekaj malega statistike in tudi naši kontakti ter naslov studia, kjer ste vedno dobrodošli s svojimi idejami in predlogi na nove super video vsebine.

Hvaležni vam bomo, če nas boste obvestili v kolikor najdete na strani kakšno napako ali pomanjkjivost.

Sicer pa vam želimo veselo brskanje! Ko boste pripravljeni na nov projekt, pa veste kje nas najdete :)

ekipa Invida

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.